Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 251.
-
χρειάζεσαι ανταπτορακι μάλλον είναι για ινδια ... εχω το ίδιο
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/45739
-
Καλησπέρα στην ομάδα... Έχω αγοράσει την mi home security camera (magnetic mount) κ έχω το εξής πρόβλημα... Όταν βάζω sd card μετά από λίγες ώρες η κάμερα κολλάει ,δεν συνδέεται και είναι πολύ ζεστή και η κάμερα κ η κάρτα .... Έχω δοκιμάσει διάφορες κάρτες 8gb κ 32 gb.... Format κάρτας αρκετές φορές... έχετε να προτείνετε κάτι, Το έχει κάποιος άλλος αυτό το θέμα;;; Επειδή έχω την υποψία ότι έγινε μετά το τελευταίο update υπάρχει τρόπος επιστροφής;;; Ευχαριστώ
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΟχι δεν έχω πειράξει κάτι... Μου φαίνεται γενικά πιο αργό το κινητό... Αισθητά πιο αργό... Σε σημείο που χθες ξαναέκανα φορμάτ για να περάσω την καινούρια ρομ...
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους... Απευθύνομαι σε όσους έχουν περάσει την miui 12... Δε σας φαίνεται αρκετά πιο αργό το κινητό ;;;;
-
Καλημέρα σε όλους Είναι εύκολο να επιστρέψω σε 11 , θέλει απλά φλας η θέλει κ φορμάτ;;;
-
@gkalen ευχαριστώ πολύ ...νομίζω έστρωσε...
-
Καλήμερα ... πρώτα απ´όλα ένα μεγάλο ευχαριστώ, και μπράβο στην ομάδα για ότι κάνει !!!! Σε έμενα ενώ στης γυναίκας μου το redmi note 5 είναι οκ... στο δικό μου redmi note 7 σέρνεται.... τι να κάνω ???? περιμένουμε αναβάθμιση διόρθωση ???
-
επιτελους τα καταφερα... Ευχαριστω πολυ...
-
δε ξερω τι κανω λαθος αλλα παντα μου ζηταει το decrypt data και δε βλεπει την internal storage.... αν και περασα την 20.1.21 τιποτα και μου ζηταει κ κωδικο κ κανω αναγκαστικά format
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΚαλησπέρα Ξαφνικά δε συνδέεται με το mi WiFi με τίποτα όμως.... Δοκίμασα ,νομίζω , τα πάντα.... Έχει γίνει κάτι, το έπαθε κ άλλος;;;;;
-
Ολα οκ Διάβασα αυτό που έγραφε στους κώδικες κ έλεγε κάπως έτσι , για να ξεκλειδώσετε το usb πρέπει να γίνει reboot recovery.... Μόλις το έκανα όλα οκ. Ευχαριστώ...
-
μετα απο format data δεν μπορω να περασω το zip της νεας ρομ στο τηλεφωνο. με ανοιχτο το twrp δεν περνιεται στο κινητο εχω note 7 ενω πριν λιγο στο note 5 της γυναικας μου εγιναν ολα πολυ ευκολα...
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυμακαλώς ήρθα κ εγω πέρασα twrp κ XTRV-9.9.3 με πολλή βοήθεια από το forum... αλλα στο τέλος όλα κομπλέ...
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
Sotiris_s - - Recoveries
Μήνυμαεπιτελους ανοιξε... δε εκανα ακριβως αυτο που ελεγες γιαυτο κ δεν εμπαινε ... χιλια ευχαριστω...
-
Sotiris_s - - Recoveries
Μήνυμαπατησα το vol+ μολις πατησα enter στην τελευταια εντολη για boot twrp
-
Sotiris_s - - Recoveries
ΜήνυμαΜολις πατάω για να κάνει boot twrp το κινητό κάνει μόνο του boot κ μετά βγάζει να βάλω κωδικό...